Bună, suntem SoBuy! 

Cu sediul în Germania, SoBuy Commercial Ltd oferă soluții inovatoare și moderne de mobilier. 


 În lanțul de aprovizionare, vânzările directe și economiile asociate de costuri pot oferi produse de înaltă calitate la prețuri de vânzare foarte atractive, în beneficiul clienților finali.

1. Gama de produse

Specializarea face cea mai bună performanță posibilă! 


 Suntem specializați în mobilier și interioare. Concentrându-ne pe aceste domenii putem asigura beneficii mai mari pentru clienți, productivitate și eficacitate.

2. desen

Rezultatele cercetării noastre, tendințele orientate spre viitor și schimbările în nevoile clienților sunt indicatorii cheie ai evoluției noastre de proiectare. 


 Prin dezvoltarea internă, echipa noastră de design este dedicată soluțiilor inovatoare și versatile pentru fiecare spațiu de locuit.


 „Individualitatea cu avantaj maxim” este prioritatea noastră principală și un punct de vânzare unic pentru design-urile noastre.

3. Controlul calității

Satisfacția clienților se reflectă în calitatea produsului și în performanța noastră.  


Acțiunile orientate către client și îmbunătățirea continuă, atât în ​​producție, cât și în procesele noastre, ne permit să rămânem competitivi.  


Prin monitorizarea tuturor datelor cheie din lanțul de aprovizionare, putem reacționa rapid și implementa îmbunătățiri continue.  

4. Materiale

Investim în inovație! 


 Cel mai bun exemplu este colecția noastră de mobilier din bambus. 


Bambusul este un material foarte rezistent și regenerabil, cu o valoare ecologică ridicată. 


Sustenabilitatea este fundamentul viitorului nostru! 


Toate materialele obișnuite utilizate și cunoscute în producția de mobilier sunt, de asemenea, controlate și monitorizate de la colecție la produsul finit. 


 În acest fel, avem acces la documentație completă în orice moment, pentru a asigura durabilitatea și siguranța produselor noastre în toate aspectele și standardele europene.

5 Managementul lanțului de distribuție

Prin cooperarea pe termen lung cu partenerii noștri și prin procese interne eficiente, suntem întotdeauna capabili să garantăm termene scurte de livrare și o utilizare ridicată a capacităților logistice.

6. Comerț cu amănuntul și livrare

Vânzarea directă economisește costurile și permite să ofere produse de înaltă calitate în beneficiul clienților finali cu prețuri de cumpărare foarte competitive.  


Alegerea furnizorilor sau a companiilor noastre de transport nu se bazează în totalitate pe factori economici, ci este definită de cifre cheie, cum ar fi timpul de tranzit și acuratețea livrării  


Rezultatul este timp scurt de livrare și servicii de calitate pentru clienți.  

7. Rețea

Cheia pentru abordarea fiecărui proiect cu eficiență și flexibilitate este rețeaua companiei noastre. 


Datorită sucursalelor noastre internaționale cu experiență în numeroase sectoare, este posibil pentru noi să operăm cu ușurință și într-un mod specific.

contact

Apreciem foarte mult părerea dvs. și am dori să aflăm de la dvs. Contactați-ne completând formularul de mai jos.