v 19 tipuri de combinații de intrare– SoBuy-IT

Plata cu carduri de credit

În cazurile de achiziție de produse cu metode de plată a cardului de credit, în același timp cu încheierea tranzacției online, instituția bancară de referință autorizează singurul angajament al sumei legate de achiziția efectuată.
Cardurile de credit acceptate sunt:
Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Shop Pay, Apple Pay, Google Pay.
În caz de anulare a comenzii, fie din partea dvs., fie în cazul non -acceptării din partea noastră, la fel, în același timp, va solicita anularea tranzacției și intersecția sumei comise. Anularea comenzii este posibilă până în momentul în care nu a fost încă trimisă același lucru.

Plata cu PayPal

Alegând PayPal ca metodă de plată, veți fi redirecționat în siguranță completă pe serverul protejat PayPal, unde puteți plăti cu principalele carduri de credit autorizate (de exemplu, Visa, MasterCard) sau cu postepay sau alte carduri preplătite preplătite calificate.

Plata în rate cu Klarna.

Cumpărați acum și plătiți după datorită lui Klarna. În momentul plății este posibil să împărțiți achiziția totală în trei rate confortabile.
Alegeți klarna la checkout.
Selectați opțiunea de a plăti în trei tranșe fără dobândă și introduceți datele creditului, datoriei sau cardului preplătit.
Prima plată va fi percepută atunci când comanda va fi scăpată, iar restul de două vor avea loc automat la fiecare 30 de zile, până la intenția întregii sume.
În caz de returnare, planul de plată va fi anulat, iar suma legată de ratele deja plătite va fi rambursată.
Pentru orice problemă referitoare la plata tranșinii, vă invităm să contactați direct Klarna, care vă va oferi asistența necesară.
Asistența lui Klarna poate fi contactată prin intermediul Acest link.

Plata prin transfer bancar

Transferul bancar nu prevede niciun cost suplimentar. Alegând această metodă, veți primi un e -mail sumar al comenzii cu detaliile pentru a efectua plata. În acest caz, expedierea va începe imediat ce suma este creditată în contul nostru curent. Apoi veți primi un e -mail informându -vă că comanda a fost confirmată și că va fi încercată în depozitele noastre.
Detaliile bancare pe care să facă transferul sunt indicate în faza de finalizare.
În inserția cauzală numai numărul comenzii (Exemplu: N ° Comandă: ITSY1234) Numărul comenzii poate fi găsit în confirmarea comenzii care este trimisă prin e -mail).
Notă:
Nu răspundem la nicio întârziere de credite cauzate de serviciile poștale sau bancare.

Coșul tău (0)

Niciun produs în coș