Renunțare

Interpretare și definiții


Interpretare

Cuvintele cărora este valorificată litera inițială au semnificații definite în următoarele condiții. Următoarele definiții vor avea același sens, indiferent dacă apar în singular sau în plural.

Definiții

În scopul acestei exonerări:

  • Companie (denumit fie „compania”, „noi”, „noi” sau „noștri” în această exonerare) se referă la sobuy Comercial GmbH, Neuer Höltigbaum 6, 22143 Hamburg.
  • Serviciu se referă la site -ul web.
  • Tu înseamnă persoana care accesează serviciul, compania sau o altă entitate juridică în numele căreia o astfel de persoană accesează sau folosește Serviciul, după caz.
  • Site -ul web se refera la sobuy, accesibil de la https://www.sobuy.aceasta/

Renunțare

Informațiile conținute pe Serviciu sunt doar în scopuri de informare generală.

Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru erori sau omisiuni în conținutul serviciului.

În niciun caz, Compania nu va fi răspunzătoare pentru daune speciale, directe, indirecte, consecințe sau incidentale sau orice daune, indiferent dacă sunt într -o acțiune de contract, neglijență sau alte torturi, care rezultă din sau în legătură cu utilizarea serviciului sau conținutul serviciului. Compania își rezervă dreptul de a face completări, ștergeri sau modificări la conținutul serviciului în orice moment, fără o notificare prealabilă. Această exonerare a fost creată cu ajutorul Generator de răspundere.

Compania nu garantează că Serviciul nu are viruși sau alte componente dăunătoare.

Link -uri externe Disclaimer

Serviciul poate conține legături către site -uri web externe care nu sunt furnizate sau întreținute de sau în vreun fel afiliate companiei.

Vă rugăm să rețineți că compania nu garantează precizia, relevanța, actualitatea sau completitudinea informațiilor pe aceste site -uri web externe.

Erori și omisiuni de renunțare

Informațiile oferite de Serviciu sunt destinate doar orientări cu privire la probleme de interes. Chiar dacă compania are toate măsurile de precauție pentru a se asigura că conținutul serviciului este atât actual, cât și exact, pot apărea erori. În plus, având în vedere natura schimbării legilor, regulilor și reglementărilor, pot exista întârzieri, omisiuni sau inexactități în informațiile conținute în acest serviciu.

Compania nu este responsabilă pentru nicio eroare sau omisiuni sau pentru rezultatele obținute din utilizarea acestor informații.

Disclaimer de utilizare corectă

Compania poate folosi materiale protejate de drepturi de autor care nu a fost întotdeauna autorizată în mod specific de către proprietarul dreptului de autor. Compania pune la dispoziție astfel de materiale pentru critici, comentarii, raportări de știri, predare, bursă sau cercetare.

Compania consideră că aceasta constituie o „utilizare corectă” a oricărui astfel de material protejat de drepturi de autor, astfel cum este prevăzut în secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din Statele Unite.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate de drepturi de autor de la serviciu pentru propriile scopuri care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul dreptului de autor.

Vizualizări exprimate de răspundere

Serviciul poate conține opinii și opinii care sunt cele ale autorilor și nu reflectă neapărat politica sau poziția oficială a oricărui alt autor, agenție, organizație, angajator sau companie, inclusiv compania.

Comentariile publicate de utilizatori sunt responsabilitatea lor exclusivă, iar utilizatorii își vor asuma întreaga responsabilitate, răspunderea și vina pentru orice calomnie sau litigii care rezultă din ceva scris în sau ca rezultat direct al ceva scris într -un comentariu. Compania nu este responsabilă pentru niciun comentariu publicat de utilizatori și își rezervă dreptul de a șterge orice comentariu din orice motiv.

Fără renunțare la responsabilitate

Informațiile despre Serviciu sunt furnizate cu înțelegerea faptului că compania nu este angajată aici în redarea legală, contabilitate, impozit sau alte consultanță și servicii profesionale. Ca atare, acesta nu ar trebui utilizat ca substitut pentru consultarea cu consilieri de contabilitate profesională, impozite, juridice sau alți competenți.

În niciun caz, Compania sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru daune speciale, incidentale, indirecte sau consecințe, care rezultă din sau în legătură cu accesul sau utilizarea dvs. sau incapacitatea de a accesa sau de a utiliza serviciul.

„Folosiți -vă pe propriul dvs. risc”

Toate informațiile din serviciu sunt furnizate „așa cum este”, fără nicio garanție de completitate, precizie, actualitate sau rezultatele obținute din utilizarea acestor informații și fără garanție de niciun fel, expres sau implicit, inclusiv, dar fără a se limita la Garanții de performanță, comercializare și fitness pentru un anumit scop.

Compania nu va fi responsabilă de dvs. sau de nimeni altcineva pentru nicio decizie luată sau acțiuni luate în dependență de informațiile date de Serviciu sau pentru orice daune consecințe, speciale sau similare, chiar dacă este recomandat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

Contactaţi-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această exonerare, ne puteți contacta:

Ultima actualizare: 26 aprilie 2022

IL TUO CARRELLO (0)

Nessun prodotto nel carrello