Renunțare

Interpretare și definiții


Interpretare

Cuvintele începute cu litera capitală au semnificații definite în următoarele condiții. Următoarele definiții vor avea același sens, indiferent dacă apar la singular sau plural.

Definiții

În scopul prezentei notificări legale:

  • Societate (aici definit drept „compania”, „noi”, „noștri” sau „ai noștri” în această notificare legală) se referă la Sobuy Comercial GmbH, Neuer Höltigbaum 6, 22143 Hamburg.
  • Serviciu Se referă la site -ul web.
  • Tu Se referă la persoana care accesează serviciul sau compania sau entitatea juridică în numele căreia această persoană accesează sau utilizează serviciul, dacă este cazul.
  • Site -ul web se refera la Sobuy, accesibil la adresă https://www.sobuy.aceasta/.

Aviz juridic

Informațiile conținute în serviciu sunt furnizate exclusiv în scopuri generale de informații.

Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru erori sau omisiuni în conținutul serviciului.

În niciun caz, Compania nu va fi responsabilă pentru daune speciale, directe, indirecte, consecințe sau incidentale sau pentru orice tip de daune, fie într -o acțiune contractuală, pentru neglijență sau altă responsabilitate, care derivă din utilizarea serviciului sau a conținutului serviciului . Compania își rezervă dreptul de a face completări, anulări sau modificări ale conținutului Serviciului în orice moment, fără notificare prealabilă. Această notificare legală a fost creată cu ajutorul Generator de răspundere.

Compania nu garantează că serviciul este lipsit de viruși sau de alte componente dăunătoare.

Renunțare la legături externe

Serviciul poate conține conexiuni la site -urile externe care nu sunt furnizate sau gestionate în niciun fel de către companie.

Vă rugăm să rețineți că compania nu garantează precizia, relevanța, actualitatea sau completitudinea informațiilor pe aceste site -uri web externe.

Renunțare la erori și omisiuni

Informațiile furnizate de Serviciu sunt exclusiv în scopuri generale de orientare. Chiar dacă compania ia toate măsurile de precauție pentru a se asigura că conținutul serviciului este contemporan și precis, pot apărea erori. Mai mult, din cauza schimbării naturii legilor, regulilor și reglementărilor, întârzierilor, omisiunilor sau inexactităților pot apărea în informațiile conținute în serviciu.

Compania nu este responsabilă pentru erori sau omisiuni și nici pentru rezultatele obținute prin utilizarea acestor informații.

Renunțare la utilizarea legală

Compania poate utiliza materiale protejate privind drepturile de autor care nu a fost întotdeauna autorizată în mod specific de către titularul dreptului de autor. Compania pune acest material la dispoziție pentru critici, comentarii, știri, predare, studiu sau cercetare.

Compania consideră că aceasta constituie o „utilizare legitimă” a oricărui material protejat de drepturi de autor, așa cum este cerut de secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din Statele Unite.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate privind drepturile de autor de la serviciu pentru alte scopuri decât utilizarea legală, trebuie să obțineți autorizarea titularului dreptului de autor.

Renunțare la opiniile exprimate

Serviciul poate conține opinii și puncte de vedere ale autorilor care nu reflectă neapărat politica oficială sau poziția altor autori, agenții, organizații, angajatori sau companii, inclusiv societate.

Comentariile publicate de utilizatori sunt de responsabilitatea lor exclusivă, iar utilizatorii își vor asuma întreaga responsabilitate, răspunderea civilă și vina pentru orice defăimare sau acțiune legală care derivă din ceea ce este scris într -un comentariu sau derivă direct din ceea ce este scris într -un comentariu. Compania nu este responsabilă pentru niciun comentariu publicat de utilizatori și își rezervă dreptul de a șterge orice comentariu din orice motiv.

Renunțare la non -răspundere

Informațiile despre serviciu sunt furnizate cu ideea că compania nu efectuează consultanță legală, contabilă, fiscală sau de altă natură profesională. În consecință, acestea nu ar trebui să fie utilizate ca substitut pentru consultanță de către profesioniști competenți cu privire la contabilitate, impozit, legal sau altele.

În niciun caz, compania sau furnizorii săi vor fi responsabili pentru daune speciale, incidentale, indirecte sau consecințe, care derivă din acces sau utilizare sau incapacitate de a accesa sau utiliza serviciul.

„Utilizați -vă la risc”

Toate informațiile furnizate de Serviciu sunt furnizate „așa cum sunt”, fără garanție de completitate, precizie, actualitate sau rezultatele obținute prin utilizarea acestor informații și fără nicio garanție de orice tip, explicit sau implicit, inclus, dar fără a fi limitat Pentru, garanții de performanță, comercializare și adecvare pentru un anumit scop.

Compania nu va fi responsabilă pentru dvs. sau împotriva nimănui pentru deciziile luate sau acțiunile luate pe baza informațiilor furnizate de Serviciu sau pentru orice daune consecințe, speciale sau similare, chiar dacă este notificată cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

Contactaţi-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această notificare legală, ne puteți contacta:

Ultima actualizare: 26 aprilie 2022

Odată cu sosirea toamnei și a iernii ....

Casa noastră devine un refugiu primitor pentru a întâmpina prietenii și a împărtăși momente speciale.
În sezonul rece, când se simte frigul și ploaia, o intrare bine organizată este esențială.
Un cuier modern și funcțional salută paltoanele oaspeților, păstrându -vă casa în ordine și primitoare.
Descoperiți umerașele practice

Coșul tău (0)

Niciun produs în coș