Livrare & Restituiri

Dreptul de retragere pentru consumatori

(Consumatorul este orice persoană fizică care încheie o tranzacție juridică în scopuri care nu pot fi atribuit activității sale profesionale, nici comercială, nici autonomă.) Informații privind dreptul de retragere

Dreptul de retragere

Acest contract poate fi reziliat în termen de o lună fără a fi necesar să specificați motivele. Perioada de revocare este de 1 lună de la data - în care dvs. sau un terț desemnat de dvs., care nu este transportatorul, a primit sau a luat livrarea bunurilor, dacă ați comandat una sau mai multe bunuri ca parte a unei singure comenzi și aceste bunuri sunt livrate într-o singură comandă livra;

- în cazul în care dvs. sau un terț desemnat de dvs., care nu este transportatorul, ați primit sau ați livrat ultimele bunuri, dacă ați comandat mai multe bunuri ca parte a unei singure comenzi și acestea sunt livrate separat;

- în care dvs. sau o terță parte numită de dvs., care nu este transportatorul, a primit sau a preluat ultima livrare parțială sau ultima bucată, dacă ați comandat bunuri care sunt livrate în mai multe livrări parțiale sau piese;

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați (SoBuy Commercial GmbH, Neuer Höltigbaum 6, 22143 Hamburg, număr de telefon: 040/63307924, adresă de e-mail: it@sobuy-shop.com) de o declarație clară (de exemplu, o scrisoare poștală, fax sau e-mail) referitoare la decizia dvs. de a rezilia contractul.

În acest sens, puteți utiliza facsimilul atașat al modelului scrisorii de revocare cu toate acestea nu este prescris.

Pentru a respecta perioada de revocare, este suficient ca comunicarea referitoare la exercitarea dreptului la retragerea se trimite înainte de expirarea perioadei de revocare.

Consecințele retragerii

Dacă reziliați acest acord, suntem obligați să returnăm toate plățile de la care am primit dvs., inclusiv costurile de expediere (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din alegerea dvs. a timp de livrare altele decât cele mai avantajoase livrări standard oferite de noi), imediat și cel mult târziu în termen de paisprezece zile de la data la care am primit comunicarea cu privire la revocarea dvs. de acest contract.

Pentru această returnare, utilizăm aceeași metodă de plată la care ați utilizat ora tranzacției inițiale, cu excepția cazului în care s-a convenit în mod explicit altfel; în niciun caz nu vor veni la tine costurile percepute pentru această returnare.

Putem refuza să returnăm plata până când nu primim bunurile sau până acolo aduceți dovada că ați returnat marfa, oricare dintre acestea este mai devreme.

Trebuie să expediați sau să ne predați marfa imediat și, în orice caz, cel târziu în termen de paisprezece zile a începând cu data la care ne informați despre revocarea acestui contract.

Termenul este acordat dacă trimiteți bunuri înainte de termenul de paisprezece zile.

Costurile directe de returnare a bunurilor vor fi pe cheltuiala dumneavoastră

Sunteți răspunzător pentru orice pierdere în valoare a bunurilor, numai dacă o astfel de pierdere este atribuibilă unei prelucrarea acestora nu este necesară în scopul verificării consistenței, caracteristicilor și mod de operare.

Motive pentru excludere sau anulare

Dreptul de revocare nu este prevăzut pentru contracte referitoare la furnizarea de bunuri care nu sunt prefabricate și pentru a căror producție este decisivă alegerea individuală sau determinarea de către consumator sau care sunt în mod evident adaptate nevoile personale ale consumatorului; referitoare la furnizarea de bunuri care se deteriorează rapid sau a căror dată de expirare va veni repede depășit; referitoare la băuturile alcoolice al căror preț a fost convenit la momentul semnării contractului, dar care poate fi livrat cel mai devreme de 30 de zile de la data încheierii contractului și a valorii curentul acestuia depinde de fluctuațiile de pe piață pe care antreprenorul nu are nicio influență; referitoare la furnizarea de ziare, reviste sau ilustrații, cu excepția contractelor de abonament.

Dreptul de revocare expiră prematur pentru contracte referitoare la furnizarea de bunuri pentru care, din motive de protecție a sănătății sau de igienă, nu sunt adecvate returnează, dacă sigiliul a fost îndepărtat după livrare; referitoare la furnizarea de bunuri, dacă acestea după livrare au fost amestecate cu alte bunuri în așa fel inseparabile datorită consistenței lor; referitoare la furnizarea de înregistrări audio sau video sau software de calculator într - un pachet sigilat, dacă sigiliul a fost îndepărtat după livrare. __________________________________________________________________________________

Modelul fax al revocării

(Dacă doriți să reziliați contractul, vă rugăm să returnați acest formular completat.)

- La SoBuy Commercial GmbH, Neuer Höltigbaum 6, 22143 Hamburg, adresa de e-mail: it@sobuy-shop.com:

- Eu, subsemnatul, reziliez / reziliez contractul încheiat de mine / de noi în în legătură cu achiziționarea următoarelor bunuri (*) / pentru a efectua următoarele servicii (*) - Comandat la (*) / primit la (*) - Numele consumatorului - Adresa consumatorului - Semnătura consumatorului (numai în cazul comunicării pe hârtie) - Datele (*) Vă rugăm să tăiați orice indicații care nu corespund.